GBB Bouwadvies & veiligheidsscans

Veiligheid is een specialisme

Bij nieuwbouw of een grote verbouwing is het dan ook verstandig om een deskundige mee te laten kijken naar de veiligheid van het gebouw. We leveren al meer dan tien jaar bouwadviezen aan bijvoorbeeld grote projectontwikkelaars, aannemers en zorginstellingen.

Starten met een scan

Bij bestaande bouw starten we altijd met een veiligheidsscan voordat we een advies op maat geven. Soms gaat zo’n scan vooraf aan een ingrijpende renovatie of groot onderhoud. Maar we kunnen ook (twee)jaarlijks een check doen uit om weer even alle puntjes op de i te zetten. Zo heeft u de zekerheid te dat uw gebouw voldoet aan de laatste regelgeving.

Eigenwijs

Wij onderscheiden ons doordat we de complexe regelgeving op de meest efficiënte wijze voor u vertalen in praktische oplossingen. We kijken op een vrij eigenwijze manier naar wetten: leveren die echt een optimale veiligheid voor de gebruikers van uw gebouw? Of liggen de prioriteiten toch op een ander vlak? Wij zoeken naar oplossingen op maat, binnen uw budget. Het resultaat is een gebouw waarin uw gebruikers veilig en gezond kunnen wonen, werken en leren

Politieke aandacht

In onze bouwadviezen en scans richten we ons vooral op brandveiligheid, gebruiksveiligheid en asbest. Maar we wijzen u ook op andere problemen die met bouwkundige aanpassingen of installaties opgelost of voorkomen kunnen worden. Vaak gaat het om onderwerpen die hoog op de politieke agenda staan. Politieke aandacht zorgt namelijk voor nieuwe regelgeving of richtlijnen. En die kunnen u – soms onnodig – flink op kosten jagen.

Een advies op maat?

Of zoekt u een veiligheidsscan die verder gaat dan de standaardlijstjes? Neem dan vandaag nog contact met ons op.

error: Inhoud is beschermd.